Low budget low

Saker och ting börjar röra sig. http://conscience.blogg.se (föredetta http://process.blogg.se) Skrämmande likt kulspruteordspottande-Eye n' I; hemska, förfärliga tanke. Eye n' I har aldrig fått det erkännandet han aldrig förtjänade - holy moly, man blirpolaroid01 klarsynt nattetid. Om någon skall nämnas i samma andetag som kulsprutan så är det undertecknad själv, för konkreta och insiktsfulla idéer har börjat komma att dominera tankeverksamheten igen. Prisa kreativa snöbollseffekter. Det enda som behövdes var ett vettigt projekt i skolan! Filmprojekt! Vad jag syftar på är den sortens kreativitet som är givande mer än att jag känner tillfredsställelse i mitt inre - bring out the big guns, hit me hard. Come on. Jag står emot släggor och pansarskott för tillfället. Överdrifternas slagskämpe.

"Processen" kommer i projektet främst att fungera som vår produktionsdagbok, men för att underhålla massorna ger vi Er även en version av "Processen" som fungerar som utlämnande, kreativ och terapeutisk ventil. Vad händer under arbetets gång? Intriger, problem, tankegångar, manusbearbetning, skådespelarrykten -  skåpmat för en veteran i gemet, men potentialen till att bli fruktansvärt intressant är lagom stor.

Vad filmen handlar om? Läs "Processen"...


Everything is layers, isn?t it? 2007-02-23

Kommentarer
Postat av: elin

rolig bild

kolla in bilden på min blogg

Postat av: Angelica

Jag sitter framför datorn... Surfar runt lite, sådär som man gör för att slippa ta tag i tyngre (och viktigare) saker. Glider in på omåttligt populära Annikas (beautifulones) blogg och kollar hennes länkar lite randomly. Hittar ett namn och tänker, shit fan, det där låter bekant somehow. Klickar mig genast vidare för att låta myntet trilla ner, och... Ja just det, och ta mig tusan, där har vi det! Snubben från Parklife härom helgen, vars vän jag kallade menlös (usch då). I'll be damned.

/Junosuando.

2007-04-03 @ 18:55:59
URL: http://ellenangelica.blogg.se
Postat av: Johan Gyllensten

Jag förklarar härmed din blogg för död.

2007-05-13 @ 22:24:51
URL: http://glasbutiken.blogg.se
Postat av: Dominicellen

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

2010-04-26 @ 13:36:15
URL: http://dominicellen.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback