Kobra Kai

Mondays are glorious! Ett intensivt zappande mellan kanalerna var ett faktum ikväll. Krampkänningar i fingermuskulaturen var ett efterlängtat inslag efter den underbara helgen i Oslo - för visst FAN var den något att bita i. Säsongspremiären av mitt älskade Kobra tog av stapeln 21.35, och inte FAN blev jag besviken denna gången heller (never ever). Tema: LYX var i kvällens rampljus och som vanligt var det välgjort och bjöd på mervärde, högkvalitativ television som berör och skänker mig njutning. Inte blev jag heller besviken över att monobrow-Kristoffer håller sig kvar i sitt rätta element, respekt! Om ni missade public service at its best, bänka er för reprisen tisdagen den 17 oktober 23.55 eller söndagen den 22 oktober kl 14.00 på SVT1.

Men visst, det ryckte i avtryckaren denna afton. Filip & Fredrik stod för underhållningen längre ner på
fjärrisen tonight - inte mindre än finalen av 100 Höjdare på Channel 5 pockade på uppmärksamheten. Det musikaliska originalet Björn Tådne från västkusten var en värdig vinnare. Även om Kobra stal mest tid.
Efter detta härliga mediala avstampet för veckan, strösslade jag ytterligare på min dos med hela FEM avsnitt utav Entourage - pure heaven. The Pure Tour.

Just nu: Läggdags är mitt i sitt skeende på våning 11. Kravlar mig i skrivande stund upp till loftet, behöver skönhetssömnen efter gårdagens 10 timmar på flyktingbussen - pardon my french. På dessa bussturer uppstår de mest insiktsfulla föreställningarna, funderingarna, reflektionerna, kalla det vad du vill. Mitt medvetande är ständigt på alerten, ständigt uppe på tårna och jobbar, ständigt fokuserat. Inte minst på en Swebus.

Förresten, bilder på boendet kommer, även om absolut noll efterfrågningar om detta har ramlat in. Buhu.


I don't wanna come across as a text book-narcissist. 2006-10-17

Kommentarer
Postat av: Lokeadele

Your site is best for specialist! i Like IT!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback